Hallo dames,

Mijn naam is Mila, ik ben een gediplomeerd,ervaren nagelstyliste van 13 jaaren en heb ik een studio aan huis.

De studio is volledig ingericht om op een ontspannen en gezellige manier de behandelingen te geven, dit kan onder genot van een kopje koffie, thee of fris.

Bij mij kunt u terecht voor het zetten en bijwerken van Acryl en Gelnagels. Kunstnagels zijn populairder dan ooit. Ze zijn mooi en sterk. Ik maak ze zowel natuurlijk uitziend, maar met  franse manicure, glitternails en airbrush kunst is ook mogelijk.

Nagels zijn blikvangers, maar niet iedereen heeft mooie en sterke nagels van zichzelf. Soms splijten of breken uw nagels voordat ze mooi of lang zijn. Deskundig geplaatste kunstnagels bieden dan een uitkomst.

Het dragen van kunstnagels wordt als prettig en gemakkelijk ervaren. Ze voelen aan als 'eigen' nagels. En ze blijven heel lang mooi.


De behandelingen:

Het opzetten van een nieuwe set duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur ( afhankelijk of u nailart wenst).
Een nabehandeling 1,5 tot 2 uur.

Als men de nagels mooi wil houden is een nabehandeling noodzakelijk.
Na enkele weken groeien de nagels uit en raakt de nagel zijn balans kwijt, waardoor deze sneller kan breken.

De nabehandeling vindt na ongeveer 2 a 3 weken plaats. Bij sommigen groeien de nagels minder snel. Dan kan het ook na 4 weken, dit verschilt per persoon.

Tijdens de nabehandeling wordt bijna alle oude acryl /gel van de nagel weggevijld en wordt er een nieuwe acryl/gel laag aangebracht.Hierbij wordt niets van de eigen natuurlijke nagel weggevijld en deze wordt niet beschadigd.

De nabehandelingen bestaan bij mij dus niet uit 'opvullen', maar uit 'vernieuwen'. Aan het einde van iedere nabehandeling heeft u weer nieuwe nagels waar u weer weken plezier van beleeft.

Om kwaliteit van de behandeling te waarborgen werk ik uitsluitend met professionele materialen. En draag ook zorg voor een optimale hygiƫne en alles voor een betaalbare prijs.Graag tot ziens in mijn studio, 

Mila

Translate This Page